A Könyv

 

Szeretnél te is csatlakozni az aktívan babázók körébe, vagy szeretnél más édesanyát megajándékozni ennek az élménynek a lehetőségével?

Akkor a Gyermeked a személyi edződ című könyv neked készült!

Tedd színesebbé a babával otthon töltött napokat aktív időtöltéssel!

Moccanj gyermekeddel, hiszen:

A mozgás gyermeked fejlődésének motorja!

A rendszeres testmozgás pozitívan hat a Te egészségedre is!

A műanyag játékokat a gyermek hamar félredobja, de a Te kreatív jelenléted megunhatatlan!

 

A babagondozás, gyermeknevelés napjait színesebbé lehet varázsolni! Ki lehet szabadulni a monotónia, a félelem és a négy fal fogságából. Fel lehet fedezni e kicsi élet fejlődésének csodáit! Mi sem segíthet ebben jobban, mint az aktívan eltöltött idő. Miközben együtt mozogtok, mindketten gazdagodtok: a babád hétről-hétre válik egyre erősebbé, ügyesebbé és önállóbbá, Te pedig energikusabbá, formásabbá, fittebbé. Színesebb, mosolygósabb, aktívabb élet várhat Rád és a Babádra…

A Gyermeked a személyi edződ – fitt mama egészséges baba című könyv a 4 hónapos babáktól a 3,5 éves gyermekeknek és anyukáiknak készült.  Közel 100 játékötlettel buzdít a közös aktív időtöltésre. A korosztályra bontott tornagyakorlatok, mozgásos játékok és a természetbe csábító séta tippek célja, hogy a gyermek és édesanyja együtt mozgásban legyen, és ezzel pedig közös élményeket gyűjtsön. 3x 20 db játékkártya színes poszteren a játékos hétköznapokért!

Választ kaphatsz az aktív babázással kapcsolatos kérdésekre:

Miért fontos a szabadban töltött idő az édesanyának és a babának? Hogyan készülj elő a babás kinti programokhoz?

Hogyan befolyásolja a szoptatást a testmozgás? Hogyan hordozd, és hogyan tartsd helyesen a babádat?

Mire figyelj babahordozós séta alkalmával? Mire figyelj a babakocsis futás alkalmával?

Milyen a szórakoztató baba-mama torna? Hogyan segítsd a gyermekedet felfedezni a mozgás örömét?

Szabad-e, kell-e tanítani a gyermeket a kúszásra, mászásra, járásra? Hogyan lehet a gyermeket otthon vízhez szoktatni? Mikortól-mit lehet játszani a rohamtempóban fejlődő babáddal?

Mit játszatok otthon illetve a szabadban? Mikor, milyen játékot próbáljatok ki a játszótéren?

A könyv összeszedi a legfontosabb információkat a körültekintő munkához: játék a gyermekkel a mozgásfejlődés lépéseit figyelembe véve, a gyermek szabadban töltött idejének pontos előkészítése, a gyermek szakszerű tartása és hordozása. De szó esik az édesanyáról is - a torna, a séta és a kocogás, mint regeneráló megoldások, a szoptatás és a mozgás összefüggése.

Gyógytestnevelő, gyermek mozgásfejlesztő konduktor, óvópedagógus, baba-mama jógaoktató, laktációs szaktanácsadó, babahordozási tanácsadó ajánlásai segítenek az aktív babázásra vágyó anyukáknak! 

A te célod a regenerálódás, a visszaalakulás és a fittség. A gyermekedé az egészség és a kiegyensúlyozott fejlődés. A kettő könnyen összehangolható! Örömteli, aktív és kreatív lehet az együttlét!

Ár: 2990 Ft

Terjedelem: 100 oldal, valamint 3x20 db játékkártya

Megvásárolható: Libri üzleteiben és a Galenus Kiadó webshopjában

Megjelenés: 2015. június eleje, Galenus kiadó

Elérhetőség

Csoba Ildikó
www.tuttifitti.hu