A Szerző

Angol–testnevelés szakos tanár vagyok, két kisgyermek anyukája. Kisgyerekkorom óta sportolok, egykor versenyszerűen teniszeztem, ma hobbiként űzök többféle sportot is (úszás, futás, tenisz, lovaglás, bicajozás, tai-chi). Személyes tapasztalataim és szaktudásom alapján indítottam el a Tutti Fitti „mozgalmat”.

Tutti Fitti a mozgás értékét kívánja közvetíteni fiatal hölgyeknek, érett asszonyoknak, kismamáknak és kisgyerekes anyukáknak. Lelkesít, gyakorlati ötleteket ad és edzésterveket kínál OTTHON sportoláshoz. Hisz abban, hogy aktív életmóddal jelentős minőségi változást érhetünk el külső és belső harmóniánk megteremtésében. Rendszeresen megjelenő cikkeimmel, blogommal,  kiadványaimmal, konzultációimmal és kisbabás anyukáknak szóló, most megjelenő könyvemmel arra szeretném bíztatni nő társaimat, hogy az otthon, a házimunka és a gyermekgondozás-nevelés közben is fordítsanak figyelmet testi-lelki fittségükre, regenerálódásukra. 

Hiszem, hogy a jó közérzet és az egészség egyik legfontosabb alapja a testmozgás. Meggyőződésem, hogy a mozgásnak felbecsülhetetlen szerepe van az egészség megőrzésében, a testi-lelki problémák megelőzésben és a rehabilitációban is. Élettanilag, esztétikailag és az általános közérzet szempontjából is jelentősen képes hozzájárulni az EGÉSZséghez. Segítségével könnyebben helyt tudunk állni a mindennapok kihívásaiban, de hatékonyan tudunk fellépni az öregedés törvényszerű folyamata és a testsúlyproblémák ellen is. Hiszek  abban, hogy a sport olyan pluszt képes adni nekünk, ami segítségével könnyebb nőnek maradni - teljesíteni a háziasszony, édesanya, feleség szerepében is. 

Kisgyermekes anyukaként magam is átéltem, milyen nehéz a terhesség és a szülés után újra "formába lendülni". Tapasztalva a mozgás jótékony hatásait, elhatároztam, hogy tudásomat megosztom azokkal az anyukákkal, akik szeretnének a mozgás által gazdagodni és gyermekeiket gazdagítani.

Elérhetőség

Csoba Ildikó
www.tuttifitti.hu